Bruviks Bloggerier

– hvorfor brokke, når man kan blogge

Vær lidt diskret

| 0 comments

Jeg ved ikke med dig, men jeg forsøger virkelig at være diskret.
Både for din og for min skyld. For det er ikke alt, man behøver at blive en del af.
Når nogen i min nærhed modtager et opkald på mobilen, forsøger jeg at komme udenfor hørevidde. I venteværelset hos lægen forsøger jeg af al magt ikke at lytte til samtaler mellem det sygefaglige personale og patienter, og i tog og busser stopper jeg mine ørepropper ekstra godt ind i øret for at undgå at blive en del af en uvedkommen samtale.
For det er ikke alt, man behøver at blive en del af.For nylig var jeg sendt på vagtapoteket en søndag morgen.
Der var flere kunder ved vagtlugen og jeg ventede derfor ude på gaden, så jeg – når der var ledigt ved lugen – kunne fremføre mit ærinde. Efterhånden dannede der sig en kø bag mig, og jeg forklarede de ventende, at jeg etablerede en diskretionslinje ude på gaden, idet det jo ikke var sikkert, at kunderne ved lugen havde behov for at lade andre end apotekeren blive en del af deres sygdomshistorie.
Min forklaring blev hørt, men tilsyneladende ikke forstået, for da der blev ledigt ved lugen og jeg gik ind, fulgte køen troligt med, og mit ønske om diskretion forsvandt.
Jeg valgte derfor at gå all in og skyde diskretionen til hjørne- Jeg skal have en omgang afføringsmiddel. Både oral og analt, sagde jeg højt, mens jeg krummede tæer og skelede lidt til de kunder, der stod tættest på og var indenfor hørevidde.
– Jeg skal også have en graviditetstest, sagde jeg efterfølgende og pointerede, at jeg havde nok i en og ikke ønskede at benytte tilbuddet om to – selv om stykprisen var billigere.
Jeg ved ikke med dig, men jeg forsøger virkelig at være diskret. Både for din og for min egen skyld. For det er ikke alt, man behøver at blive en del af.

Strøtanke, bragt i Midtjyllands Avis 6. september 2019

Skriv et svar

Required fields are marked *.